Nyheter Elcykel 2020

Nu närmar sig 2020 talet med stormsteg och det är full tid för oss på EcoRide att presentera våra nya modeller för det kommande elcykel året! Dels så kommer det nya modeller i alla våra segment och dels så har vi gjort fina uppgraderingar på Sveriges favorit elcyklar Ambassador och Sense. Nedan kommer en kort beskrivning av alla våra nyheter inför cykelåret 2020.

Ambassador
En klassiker som aldrig kommer att försvinna. Vår storsäljare är såklart med oss i år igen. Ambassador är en pålitlig och funktionell elcykel som är anpassad för vårt nordiska klimat. Den kommer i fem olika utföranden och därtill så finns det flera olika färgval.

Dam-Elcykel-Ecoride-Ambassador.jpg

Classic
Ytterligare en EcoRide klassiker som återvänder till sortimentet. Här har vi en elcykel för dig som vill ha något enkelt och underhållsfritt. Classic är en singlespeed elcykel som inte har några växlar. Det är bara att starta elsystemet och börja trampa. Cykeln är utrustad med bakmonterad motor och en rejäl framkorg.

Dam-Elcykel-Ecoride-Classic.jpg

Sense
Vår nya Sense är här! Allting ni älskade med våran tidigare testvinnare finns kvar men vi har gjort den ännu bättre. Nu med en mindre, tystare och energisnålare motor samt ett mer slimmat batteri för ännu stilrenare design. Sense kommer i fem olika utförande, bland annat nyheten Sense 26tum för er som vill ha vår testvinnare med en kompaktare ram. Därtill så finns det flera olika färgval.

Dam-Elcykel-Ecoride-Sense.jpg

Rise
Här har vi en helt ny hybridcykel från EcoRide. Rise är en sportig elcykel med fokus på stil och funktion. Här har vi både en rejäl framkorg samt en stilren väskhållare baktill. Cykeln är utrustad med kvalitetskomponenter från Shimano samt Spintechs R5 motor som är placerad i bakhjulet. Rise kommer i två utföranden både med lågt och högt insteg.

Hybrid-Elcykel-Ecoride-Rise.jpg

Bright
Bright Är ytterligare en ny hybridcykel från EcoRide. Detta är en perfekt elcykel för dig som skall pendla längre sträckor. Med Shimanos E5000 motor tar du dig upp till 150 km på en laddning. Även Bright är utrustad med rejäl framkorg och en stilren väskhållare baktill. Bright kommer i två utföranden både med lågt och högt insteg.

Hybrid-Elcykel-Ecoride-Bright.jpg

Pure
Design, funktion och hållbarhet är nyckelorden till denna stilrena hybridcykel. Kombinationen av remdrift, Shimanos tystaste motor och inkapslade Shimano Alfine-växlar samt Shimanos nya hydrauliska MT400 bromsar gör att denna elcykel kräver väldigt lite underhåll. Cykeln har en rejäl korg fram samt en stilren väskhållare baktill. Pure kommer i två utföranden både med lågt och högt insteg.

Hybrid-Elcykel-Ecoride-Pure.jpg

Flexible
Denna EcoRide klassiker kommer i år med två helt nya färger. Flexible är en vikbar komfort elcykel som passar perfekt för dig oavsett om du vill ha en kompaktare elcykel för stadscykling eller för dig som är på resande fot och behöver få med dig cykeln på tåget eller i husbilen. En nyhet för i år är också att den har fått en hydraulisk skivbroms fram.

Vikbar-Elcykel-Ecoride-Flexible.jpg

Folder
Detta är alternativet för dig som vill ha en sportigare vikbar elcykel som är perfekt att pendla lite längre sträckor med. Folder har flera externa växlar, hydrauliska skivbromsar fram och bak samt Schwalbe big apple däck som ger utmärkt komfort.

Vikbar-Elcykel-Ecoride-Folder.jpg

Folder 2.0
Folder 2.0 är en vidareutveckling på Folder. Till skillnad från storsäljaren Folder som har som har en Spintech R1 250W motor monterad i bakhjulet har Folder 2.0 Shimanos minsta och lättaste mittmotorsystem E5000 som ger en räckvidd upp till 150 km.

Vikbar-Elcykel-Ecoride-Folder2-0.jpg

Shorty
Shorty är en vidareutveckling på den tidigare och otroligt efterfrågade EcoRide elcykeln Shortcut. Shorty har allting som våra kunder älskar med Shortcut och mycket mer därtill. Här har vi en snygg, bekväm och kompakt elcykel med bakmonterad motor, extra breda däck, rejäl framkorg och en stilren väskhållaren. Detta är en perfekt cykel för både stadscykling och pendling.

Kompakt-Elcykel-Ecoride-Shorty.jpg

Walleräng
I år så har vi även med oss fyra stycken Walleräng elcyklar. Detta är vårt premiumsegment av elcyklar där vi lagt extra mycket fokus på kvalitetskomponenter. Alla Walleräng elcyklar använder sig av Shimanos senaste elsystem och Tapper har även Shimanos starkaste motor som finns på marknaden Shimano Steps E8000. Här möts Skandinavisk stilren design med kvalitet och funktion. Alla Walleräng elcyklar är även kompatibla med vårt smarta modulsystem WMS.