SpinTech™ elcykelsystem

SpinTech™-systemet är idealiskt för alla som vill komma fram till sin destination snabbare, och mer avslappnat. Oavsett om du pendlar, gör dina ärenden eller tar en cykeltur med vännerna, får du en bekvämare cykelupplevelse med längre räckvidd och exakt rätt elassistans upp till den maximala hastigheten på 25 km/t.

SpinTech elcykelmotor, elcykeldisplay, elcykelbatteri

CYKELDATOR
SpinTech C1-cykeldator med en smart och intuitiv LCD-display som ger god översikt och användarvänlig styrning av din EcoRide. Du väljer själv och styr enkelt hur mycket hjälp du vill ha av elmotorn, samtidigt som du ser din hastighet, sträcka, m.m. samt manövrerar den integrerade LED-belysningen.

MOTOR
Slitstark 250W och närmast ljudlös SpinTech-navmotor med inbyggd planetväxel för effektiv drift. Integrerad i framhjulet eller bakhjulet beroende på modell.

BATTERI
Högpresterande litium-jon-celler från välkända Panasonic ger rätt kvalité och driftsäkerhet. SpinTech-batteriet B1 finns i två grundutföranden; B1 Power Pack 520 är ett kraftfullt batteri med 14.5Ah (522Wh), och ett extra kraftigt B1 Power Pack 630 med 17.5Ah (630Wh). Bärhandtag är integrerat i batteriets topp. Här sitter även ON/OFF-knapp och nivåindikator

Mer fakta och information om vilka elcyklar som är utrustade med SpinTech hittar du här: SpinTech drivsystem