Köp en EcoRide

Vårt försäljning av elektriska cyklar är baserat på ett nätverk av specialiserade återförsäljare.

Detta betyder att våra EcoRide-elcyklar säljs genom ett exklusivt och betrott nätverk av auktoriserade återförsäljare och samarbetspartners. Eftersom våra moderna elcyklar är komplexa produkter är det en stor fördel och viktigt för dig som kund att säkra att den första monteringen, service and hantering av delar genomförs med en hög kunskapsnivå och erfarenhet. Våra återförsäljare kan tex hjälpa dig med rådgivning, leverans, service och support av din EcoRide.

På EcoRide sätter vi stort värde på vårt nära samarbete med seriösa aktörer i branschen som kan leverera långsiktig service och rådgivning till våra kunder.

Här på vår hemsida har vi samlat information för att hjälpa dig hitta bra och vägledande beskrivning av våra produkter och hjälpmedel för att hitta en auktoriserad återförsäljare nära dig. Du även köpa din EcoRide-elcykel direkt här på vår hemsida - Click-&-Collect - och få den utlevererad monterad och kvalitétsäkrad hos någon av våra återförsäljare som du själv väljer. Vid online-försäljning via Click-&-Collect skickar vi inte elcyklar direkt hem till kunder - utan de lämnas alltid ut hos våra återförsäljare med personlig direktkontakt.

Snabblänkar:

Hitta elcykelbutik

Click-&-Collect

 

Några av våra återförsäljare säljer EcoRide online. Om du väljer att genomföra ditt köpa genom detta alternativ rekommenderar vi starkt att du säkerställer att återförsäljaren genomför och garanterar komplett professionell montering av produkten och tillhandahåller en långsiktig lösning till dig med avseende på service och tekniska frågor. Du ska även tänka på att det är komplicerat att skicka elektriska cyklar direkt till din hemadress.