Bli en del av Ecoride

Nedan listar vi lediga tjänster:

__________________________________

Redovisningschef

Publicerad 2019-11-22

En central och viktig roll på bolagets huvudkontor för Ecoride-gruppen i direkt samarbete med ledning och ägare. Som redovisningschef får du ett helhetsansvar för Ecoride-gruppens koncernredovisning samt redovisningen i moderbolaget, vilket även innefattar ett personalansvar för 3 personer.

Din bakgrund:
- Högskolenivå, Civilekonom eller motsvarande.
- Åtminstone 4 års relaterad arbetslivserfarenhet.
- Mycket goda redovisningskunskaper.
- God systemvana och gärna erfarenhet från implementerings- och systemrelaterade projekt.
- Flexibel och initiativtagande med förmåga att planera och anpassa ditt och gruppens arbete efter rådande förutsättningar.

Arbetsplatsen adress:
Ecoride AB - huvudkontor
E A Rosengrens gata 1
42131 Västra Frölunda

Om Ecoride AB / Ecoride-gruppen
Ecoride grundades 2007 och har sedan dess etablerat sig som en trendsättare inom elcykelbranschen. EcoRide säljs via egna butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö samt via ett omfattande nätverk av auktoriserade återförsäljare runt om i Norden.  Idag utgör Ecoride-gruppen en koncern med huvudkontor i Göteborg, vars affärsidé är att tillhanda hålla elcyklar till både Norden och norra Europa. Inom gruppen ingår dotterbolag in Norge för sälj och support, produktionsbolag i Polen, samt inköp- och utvecklingsbolag i Kina. Vår grundidé, att ge allmänheten en chans att leva klimatsmartare genom att välja bort bensindriva fordon och cykla mera, lever såklart kvar inom vår grupp idag.

Vi kommer löpande utvärdera inkommande ansökningar och har vi avsikt att tillsätta positionen så snart vi kan. Vi kommer att utvärdera alla ansökningar och återkommer till er om vi väljer att gå vidare med intervju.

Länk för ansökan (i samarbete med Adway):

Ansök